Subscribe For Free Updates!

We'll not spam mate! We promise.

hesap silmek etiketine sahip kayıtlar gösteriliyor. Tüm kayıtları göster
hesap silmek etiketine sahip kayıtlar gösteriliyor. Tüm kayıtları göster

24 Ocak 2015 Cumartesi

Facebook Hesabını Tamamen Silme, Kaldırma

Facebook hesabınızı tamamen silmek için yapmanız gereken bir kaç adımı burda detaylıca anlatmış olacağız.
Birçok kullanıcının düştüğü hata Facebook hesabınızı dondurmak oluyor. facebook hesabınızı dondurarak hesabınızı silmiş olmuyorsunuz sadece hesabınıza erişimin engellenmiş olmasını sağlarsınız daha sonra ilerde aktif hale getirerek hesabınızı yine aynı kullanabilirsiniz. Ama siz hesabınızı kökten yani tamamen silmek isiyorsunuz bunun için aşağıdaki adımları takip edin.
Hesabınızı tamamen silmeden önce dikkat etmeniz gereken bazı noktalar var:
- Bu işlemin hiç bir şekilde geri dönüşü yok, tamamen silinen hesabınız gerçekten geri dönülemez halde Facebook’tan kaldırılıyor.
- Yöneticisi olduğunuz Facebook sayfalarının ve gruplarının başka yöneticileri yoksa sayfalar kapanıyor. Sayfalar kalsın istiyorsanız hesabınızı silmeden önce başka yöneticiler atamayı unutmayın.
Facebook hesabını tamamen silme işlemine başlamak için öncelikle hesabımızdaki tüm uygulamaları silmemiz gerekiyor. Facebook silme işlemi talebinden sonra iki hafta boyunca hesabınızda hiç bir hareketlilik olmaması gerektiğini bildiriyor. Bunu gerçekleştirmek için aşağıdaki adımları izliyoruz.
Öncelikle ekranımızın sol kısmındaki “Uygulama Merkezi“ni seçiyoruz.
Daha sonra uygulama merkezimizin sol alt kısmındaki “Uygulamalarım” menüsüne giriş yapıyoruz ve orada karşımıza çıkan tüm uygulamaları “X” işaretlerine ile kolayca siliyoruz.
Tüm uygulamaları sildikten sonra Facebook hesabını tamamen silme işlemi için aşağıdaki kırmızı butona basabilirsiniz. Karşınıza hesabınızı silmek isteyip istemediğinizi belirten bir onay penceresi çıkacaktır.
Onay penceresinde “Hesabımı Sil” seçeneğini seçerek devam edin.
Devam ettiğinizde sizden şifrenizi ve güvenlik kodunu girmenizi isteyen ekranı da tamamladığınızda artık hesabınız silinme işlemi için sıraya alınmış demektir.
Silme işlemi emrini verdikten sonra 2 hafta boyunca hiç bir şekilde hesabınızda bir hareket gerçekleştirmemeniz gerektiğini unutmayın. Yoksa bütün bu adımları tekrarlayarak yeniden 2 hafta beklemek zorunda kalırsınız.

Haberci

Destek3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...